Cégünkről

 

 

Cégünk 1994-től részese a faipari piacnak, amely évtől kezdve vásárlóink teljes elégedettségével készítünk és szállítunk faipari termékeket. Vásárlóink mindig pontosan, a megegyzett időpontban és minőségben kapják meg azt, amit megrendeltek.  Átlagosan  10-15 alkalmazottal dolgozunk.

 

Célunk az, hogy minőségi faipari termékekkel és gyors szolgáltatásokkal elégítsük ki vásárlóinkat, elsősorban fafeldolgozással foglalkozó hazai és külföldi piacot. Nagy választékban kínálunk fűrészárut (az igényelt méretekben) és különböző raklapokat  (egyszeri felhasználású, EUR, atipikus méretű, használt).

 

Kínálatunk részét képezi a szárított és hőkezelt fűrészáru is. Az Önök által vásárolt fűrészáru felületét saját asztalosműhelyünkben megdolgozzuk, a kért méretre rövidítjük.

 

Vásárlóinknak biztosítjuk a megvásárolt fűrészáru elszállítását - 3,2 t súlyig saját teherszállító autóval, az ettől nagyobb súly estén partneri szállítóink igénybevételével.

 

Vállaljuk túlméretes fűrészáru elkészítését is, ha annak méretei nem haladják meg a 10x0,3x0,3 métert. A max. 75 mm vastagságú fűrészáru elérhető a raktárunkban, az ettől nagyobb vastagságot 10 munkanapon belül szállítjuk.

 

Felvásárolunk és forgalmazunk  használt 1200x800 mm méretű EUR palettákat. Vállaljuk különböző méretű egyszeri felhasználású paletták elkészítését..

 

 

Az első osztályú fűrészárunk legalább 100 évig fogja szolgálni Önöket !

Neve
Telefon elérhetősége
E-mail címe*
Település
Üzenet tartalma
(* - kötelező információ)

KAPCSOLAT:

 

Székhely/postacím:
SIMAGON s.r.o., Jánošíkova 10/B, 98601 Fiľakovo (Fülek), SLOVAKIA (Szlovákia)

 

Telefon: 00421 47 438 0117,  Mobil: 00421 905 248 804