Raklapok és fa csomagolások méretre szabva
Különböző fajta standard, egyutas és atipikus raklapok és fa csomagolások gyártásával foglalkozunk. A méretet és a minőséget a megrendelő igényei szerint készítjük el. A raklapokat fenyőből készítjük. Ha szükséges a raklapokat hőkezelni is tudjuk a nemzetközi ISPM 15 szabvány alapján. Szívesen segítünk, ha megoldást keres áruja csomagolására.
Fűrészáru
Építőminőségű fűrészárut kínálunk azok számára akik előtetőt, autós fedett beállót vagy pergolát szeretnének készíteni. Raktárunkon általában 6m hosszúságig és 150mm vastagságig található fűrészáru. Nem szabványos méreteket is vállalunk, amelyek nem haladják meg a 8x0,2x0,2 métert vagy 4x0,3x0,3 métert. A fűrészárut megrendelésre is gyártjuk, mennyiségtől függően 2-3 hetes határidővel. Nem szabványos méret esetén megegyezés alapján határozzuk meg a határidőt. Szlovákiából és Csehországból szármázó minőségi rönköket dolgozunk fel, így kielégítve az igényesebb vásárlók igényeit is.

Keretlécek kaptárhoz
A méhészek számára kaptárléceket is eladunk. A léceket igény szerint fenyőfából vagy hársfából is tudjuk gyártani. A lécek megfelelőek az olyan kaptárak számára, amelyek össze vannak szögelve.